Diverse

30-Apr1.200 kroner
31-Jul1.200 kroner
31-Okt1.200 kroner

Høring om nyt regulativ for affaldssortering
Furesø Byråd har besluttet at sende et forslag til et nyt regulativ for affald i høring. Det nye regulativ foreslår, hvordan affaldssortering i tæt/lav- og etageboliger kan fungere i fremtiden. Høring er sat fra den 3.september - 29. oktober 2018.

I Den fælles Grundejerforening er det tidligere blevet besluttet, at det er op til de enkelte grundejerforeninger at håndtere beslutningen vedrørende affaldssortering.

I bestyrelsen for Grundejerforeningen for Lærkehaven 25-60 har vi endnu ikke gennemgået materialet. I modtager i første omgang denne mail til orientering, og så vender vi tilbage, når bestyrelsen har lavet et udkast til høringssvar, som vil blive sendt ud til alle for eventuelle kommentarer.

Indtil videre kan I læse mere på følgende link: